WORKSHOP VILTEN  & KOM JE OOK SLAPEN?

Wil je zelf ook een keer een vacht vilten? Dit kan bij ons! Je vilt tussen 09.30 en 17.00 uur een zelf gekozen (grote) vacht en natuurlijk gaan wij je daarbij helpen. Voorafgaand inventariseer we zoveel mogelijk de kleur wensen voor een vacht zodat er voor iedereen een passende vacht tussenzit.

Je mag alleen komen maar met een klein groepje is ook mogelijk. We plannen samen een geschikte datum die past binnen een ieder z'n planning.  Stuur ons gerust een berichtje voor de mogelijkheden, je kunt ook blijven slapen, zie onder voor alle aanvullende informatie.

 Vacht vilten is mogelijk tussen medio maart en ca. eind oktober even afhankelijk van het weer en de voorraad vachten. De locatie voor het vilten is gelegen in Zuid-Oost Groningen. Bij mooi weer vilten we heerlijk in de buitenlucht, bij slecht weer is er een kapschuur beschikbaar, deze is half open.

 PS Vilten kan zwaar zijn en vraagt om een goede conditie in armen en schouders. 

Wie weet zien we elkaar in het pittoreske Wedde!

Dag workshop (L vacht)

Een dag workshop kost 99,50 Euro p.p. dit is inclusief alle materialen, lunch tijdens het vilten, gehele dag koffie, thee, fruitwater  en lekkernijen. Aanvang 09.30 uur tot ca. 17.00 uur.

Middag workshop (M vacht)

Liever klein beginnen? Een middag workshop is van 13.00 tot 17.30 uur. Gedurende deze tijd leer je zelf een vacht vilten. Deze workshop kost 52,50 p.p. en is inclusief, koffie, thee, fruitwater en alle materialen.

Dag workshop (L vacht) & 1 overnachting

Een dag workshop is ook te combineren met een overnachting in ons vakantie-appartement. Je slaapt op ons eigen terrein, waar we ook gaan vachtvilten. De kosten bedragen 161,00 p.p. (prijs op basis van 2 personen)

Middag workshop (M vacht) & 1 overnachting

Ook een middag workshop is te combineren met een overnachting in ons vakantie-appartement. je slaapt direct bij de vilt locatie, op ons eigen terrein. De kosten bedragen 114,00 p.p. (prijs op basis van 2 personen). 

Slapen
in
de
Wedderheidehoeve

De WedderheideHoeve

Je verblijft in ons vakantie-appartement op basis van zelf catering. Genoemde prijzen zijn incl. opgemaakte bedden, handdoeken, keukendoeken, koffie, thee en WIFI. 1 nacht verblijven zijn alleen mogelijk i.c.m. een vilt workshop. Neem ook eens een kijkje op onze site; https://www.wedderheidehoeve.nl

Volg je ons al op Insta? @slapeninwedde


WORKSHOP VACHTVILTEN